Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ünnepek, ünnepnapok

 Ünnepek, ünnepnapok

Ünnepek, ünnepnapok az évben sokszor vannak. Mi minden ünnepnapon kirakjuk róla az információkat és a kisfilmeket. Itt a mi kisünnepnapjaink is szerepelni fognak, meglepetés emberekkel, és videókkal!

A Csapat, 2013. január 28.

Az első ünnep az a mi ünnepünk lesz, hiszen 2013. január 30-án leszünk 1 évesek! Itt találtok 1 éves múltunkról információkat:

 

A Viccelődések és egyebek 1 éves lett!

A történetünk: „Egy szép téli, délutáni nap volt. A haverokkal elhatároztuk, hogy erre a napra mindig is emlékezni akarunk. ?, nevetve mondta:

-         Úgyis Hon feltöri!

Ekkor viszont Én  ? közbevágtam:

-         Próba szerencse!

Meg is csináltuk. Akkor még ? nem annyira értett ehhez a dologhoz.

A készítésről készült videó itt nézhető meg:

HAMAROSAN...

Nagyon nem volt sikeres, de a fiúk mondták, hogy „?, maradjon még!” Meg is maradt. Aznap sokat szerkesztettük. Utána volt egy kis gond, mert ki kellett rúgnunk ?. Végül nem rúgtuk ki, de még mindig nem a legjobb tag. Utána pedig megcsináltuk a YouTube fiókunkat.

A YouTube fiók készítéséről készült videó itt nézhető meg:

HAMAROSAN...

Aztán hosszú szünet történt, és nyáron visszatértünk a Kalózfilmmel.

A Kalózfilm 2 bakis része itt nézhető meg:

HAMAROSAN...

Végül a Kalózfilm 8. részéig csináltuk meg a részeket a nyáron, és még forgatás alatt álnak a részek. Utána kezdődött a tanév. Újra tanulni kellett, és az oldal is fejlődött tovább. Egy kis időt azért fordítottunk az oldalra is egy kis időt. Az őszi munkálatokról készült felvételek itt nézhetők meg:

HAMAROSAN...

Utána elkezdtünk gondolkozni azon, hogy csináljunk-e egy saját gyártású sorozatot. Kigondoltuk, hogy miért is ne? Megcsináltuk az utca története 1. évadát (9. részig). A forgatásról készült videókat itt nézhetitek meg:

HAMAROSAN...

Utána abbamaradt. Jött a karácsony, és ismét szünet lett. Januárban ismét visszatértünk, és jött egy új sorozat, „A rejtélyek háza” címmel. A mai napig folynak a filmek forgatása. Nagyjából eddig ennyi NAGY dolog történt az oldallal. Hamarosan jönnek a részek, nézzetek minket! Február és egész 2013. a szórakozásról és kikapcsolódásról fog szólni."

?, 2013. február 1.

2013. Viccelődések és egyebek. Minden jog fenntartva.Olvass tovább:
 http://viccelodes.webnode.hu/unnepek-unnepnapok/
Készíts saját weboldalt ingyen:
 http://www.webnode.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.